onsdag 30 januari 2013

roligt och tråkigt samtidigt..

För snart 1,5 år sedan flyttade en av mina närmaste tjejkompisar till en annan stad p.g.a jobb! Jag var så glad för hennes skull eftersom det var ett bra jobb, men så ledsen jag var.

Efter sommaren flyttar ännu en tjejkompis p.g.a karriär och jobb. Grattis till att du snart har din examen fina FRIDA! Är så stolt över dig och nyfiken på din karriär framöver. Men ledsen för att du flyttar och våra roliga stunder inte blir lika ofta..

Idag fick jag veta att ännu en tjejkompis troligen flyttar redan i vår, och då förlorar jag två fina vänner då hennes man också flyttar. Fina, underbara Helené du förtjänar ett superbra jobb och jag håller tummarna hårt för att du får jobbet! :) Vet hur mycket det skulle betyda även för dina framtidsdrömmar. Men fy fan vad jag kommer sakna dig och Taw.

Kommer sakna båda mina vänner och saknar min fina Erika som jobbar på med sina elever! Klart vi ses ändå men alla de spontana träffarna och fikastunderna är ju inte där. De där gångerna när man bara behöver få träffa någon som känner en väl och man gärna vill göra det genast..

MEN är så glad och stolt över att få vara just eran vän :) Fina vänner! <3 p="">


2 kommentarer:

  1. Delta gärna i mina tävlingar:

    Navelpiercing: (AVSLUTAS IMORGON) http://emssan.blogspot.se/2013/01/tavling-nr19-navelpiercing.html

    Valfritt smycke (3 vinnare): http://emssan.blogspot.se/2013/01/tavling-nr-21-valfritt-smycke-fran.html

    Kattleksaker: http://emssan.blogspot.se/2013/01/tavling-nr-22-kattleksaker-fran.html

    VECKANS BLOGG: http://emssan.blogspot.se/2013/01/veckans-blogg-tavla-om-vecka-6.html

    Om du inte gillar såna här kommentarer, så ber jag om ursäkt!!

    Ha det bra! /Em

    SvaraRadera